Meer met beleggen

8,7
276 reviews
Voor elke
type belegger
Ook met een
klein bedrag
De eerste stap
naar rendement

Vermogen

Elise van Beek | 19/07/2022 | Advertorial

Beleggen in crypto, waar begin je?

De prijzen van de cryptomarkt zijn de laatste tijd erg gedaald. Hierbij is de Bitcoin sinds december 2020 gekelderd tot het laagste niveau. Het ideale moment om in te stappen zou je zeggen. Wil je meer weten over het beleggen in crypto, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hieronder zetten we de belangrijkste punten op een rij.

Tijdrovend

Doordat de cryptomarkt momenteel erg schommelt, is het belangrijk dat de markt gedurende de dag nauwlettend in de gaten gehouden wordt. Het controleren van de markt neemt dagelijks een veel tijd in beslag. Echter zijn er mogelijkheden waardoor het beleggen in crypto minder tijd kost. Dit doe je door de belegging uit te besteden. Wanneer de belegging uitbesteed wordt, staat hier vaak een stabiel rendement tegenover en bespaar je veel tijd met het monitoren van de markt. We raden dan ook aan om een cryptobelegging uit te laten besteden door een partij die hierin gespecialiseerd is. Dit zorgt voor zekerheid en het voorkomt fouten.

Deze gespecialiseerde partijen nemen het als het waren het werk uit handen. Het enige wat je nog hoeft te doen is wachten totdat het rendement uitgekeerd wordt. Het is wel altijd mogelijk om de gemaakte belegging in de gaten te houden met een portal, waarin alle vooruitgang te vinden is.

Verschillende beleggingsfondsen

Wanneer je een belegging uitbesteedt, is het mogelijk om te kiezen uit verschillende fondsen en strategie├źn. Deze fondsen zijn samengesteld op basis van het risico dat gelopen wordt en het rendement dat past bij het risico. Hierbij geldt; hoe hoger het risico, des te hoger het rendement. Let er wel op dat het fonds moet passen binnen je portfolio.

We raden daarom ook altijd aan om jezelf eerst goed in te lezen en te kijken of het product je aanspreekt. Hiervoor hebben de gespecialiseerde beleggingspartijen verschillende brochures beschikbaar. Het aanvragen van deze brochures is gratis en vrijblijvend. Wanneer de brochure niet duidelijk genoeg is of als er nog vragen zijn, kan er altijd een gratis adviesgesprek met een adviseur ingepland worden. Zo voorkom je dat er een verkeerde belegging gedaan wordt.

Behaal betere beleggingsresultaten

Gebruik maken van persoonlijke kennis, heldere communicatie en een focus op vermogensbehoud? Bij Blockchaintraders word je geholpen aan betere beleggingsresultaten. Benieuwd of Blockchaintraders ook iets voor jou zou kunnen betekenen? De brochure is nu geheel gratis en vrijblijvend thuis door te nemen. 

Buy the dip

Deze strategie houdt in dat er bij een daling in de aandelenmarkt, moet worden bijgekocht. Hiermee wordt de gemiddelde prijs per aandeel lager. Er wordt bij deze strategie slim gebruik gemaakt van slechtere periodes van de beurs. De crypto markt is momenteel onstabiel, dus is het gemakkelijker om crypto te kopen tegen een lagere prijs. Echter bestaat er wel een kans dat de prijs van het aandeel morgen nog lager zou kunnen liggen dan nu, maar dit kan ook hoger zijn. Het perfecte moment is dus nooit te bepalen.

Doordat de huidige cryptomarkt van de Bitcoin nu in een zogenaamde dip zit, is het als beginner lastig in te schatten wanneer het juiste instapmoment is. Hierom raden wij aan altijd samen met een gespecialiseerde partij te kijken wat de juiste stappen zijn. Tevens kunnen deze specialisten je adviseren over het juiste instapmoment.