Meer met beleggen

8,7
276 reviews
Voor elke
type belegger
Ook met een
klein bedrag
De eerste stap
naar rendement

Artikel 1. Definities

1.1. In dit privacy statement worden de volgende definities gebruikt:

Data Fanatics B.V.: de gebruiker van deze privacy statement: Data Fanatics B.V. gevestigd aan de Grote Berg 18A te Eindhoven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 68084455;

bezoeker: de bezoeker van de website;

offerte-aanvrager: de bezoeker die via de website een offerteaanvraag indient door zijn gegevens en het werk, de dienst en/of de producten die hij uitgevoerd en/of (op)geleverd wenst te hebben in te vullen en deze offerteaanvraag in te sturen;

website: de website Vollediggroen.nl, waarvan Data Fanatics B.V. de eigenaar is.

Artikel 2. Persoonsgegevens

2.1. Voor Data Fanatics B.V. is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van de offerteaanvragen van groot belang. Ten aanzien van de verwerking van deze gegevens handelt Data Fanatics B.V. volgens de toepasselijke wet- en regelgeving (Wet bescherming persoonsgegevens).

2.2. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

Data Fanatics B.V.

Grote berg 18a

5611 KK Eindhoven

2.3. Data Fanatics B.V. doet er alles aan om er zorg voor te dragen dat alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt altijd vertrouwelijk zal worden behandeld en alleen zal worden gebruikt voor de doeleinden zoals in dit privacy statement is beschreven.

Artikel 3. Doeleinden van de verwerking

3.1. Data Fanatics B.V. verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens van de offerte-aanvrager: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geslacht.

3.2. De persoonsgegevens worden voor de volgende doeleinden verwerkt:

het leveren van de online diensten, namelijk het doorsturen van de offerteaanvraag van de offerte-aanvrager naar een of meerdere leveranciers die zijn aangesloten bij Data Fanatics B.V. en die het werk, de diensten en/of de producten kunnen uitvoeren respectievelijk kunnen (op)leveren waarop de offerteaanvraag betrekking heeft in de regio die door de offerte-aanvrager is aangeklikt;

om de offerte-aanvrager nieuwsbrieven te kunnen versturen;

het voldoen aan haar verplichtingen die voortvloeien uit de relevante wet- en regelgeving;

het verbeteren van de dienstverlening van Data Fanatics B.V.;

om contact met de offerte-aanvrager op te kunnen nemen.

Artikel 4. Versturen van digitale nieuwsbrieven

4.1. De persoonsgegevens van de offerte-aanvrager worden enkel voor het versturen van digitale nieuwsbrieven of overige commerciële communicatie via de e-mail gebruikt, indien de offerte-aanvrager daarvoor uitdrukkelijk ondubbelzinnige toestemming heeft gegeven aan Data Fanatics B.V.. Bij het indienen van een offerteaanvraag via de website kan de offerte-aanvrager aanvinken of hij nieuwsbrieven van Data Fanatics B.V. wenst te ontvangen.

4.2. De offerte-aanvrager kan zijn toestemming tot versturen van nieuwsbrieven te allen tijde intrekken, zie artikel 5.

4.3. Data Fanatics B.V. zal de offerte-aanvrager niet via de e-mail voor direct marketingdoeleinden benaderen indien de offerte-aanvrager daarvoor geen toestemming heeft gegeven.

Artikel 5. Het recht van verzet

5.1. De offerte-aanvrager heeft het recht om verzet aan te tekenen tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

5.2. Verzet kan door de offerte-aanvrager o.a. op de volgende wijzen worden aangetekend:

  1. elektronisch naar het e-mailadres: info@Vollediggroen.nl
  2. door in de e-mail waarin de nieuwsbrief is opgenomen op de link te klikken waarmee de offerte-aanvrager zich kan afmelden voor dergelijke nieuwsbrieven.

5.3. In elke digitale nieuwsbrief welke naar de offerte-aanvrager wordt verstuurd, wordt de offerte-aanvrager gewezen op de mogelijkheid om zich af te melden voor de nieuwsbrieven.

5.4. Indien de offerte-aanvrager verzet aantekent tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden, zal de desbetreffende verwerking onmiddellijk worden beëindigd.

Artikel 6. Verstrekken van persoonsgegevens aan derden

6.1. Data Fanatics B.V. zal de persoonsgegevens van de offerte-aanvrager niet aan derden verstrekken, tenzij een van de in artikel 6.2 genoemde uitzonderingen van toepassing is.

6.2. Het is Data Fanatics B.V. toegestaan de persoonsgegevens van de offerte-aanvrager aan een derde te verstrekken:

  1. indien de offerte-aanvrager daarvoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven
  2. in het kader van een wettelijk voorschrift of gerechtelijke procedure
  3. ter bescherming van de rechten of het eigendom van Data Fanatics B.V.
  4. ter voorkoming van een misdrijf of ter bescherming van de staatsveiligheid
  5. bij verdenking van fraude of andere illegale activiteiten
  6. ter bescherming van de persoonlijke veiligheid van andere gebruikers van de website
  7. het noodzakelijk is voor de dienstverlening van Data Fanatics B.V.. De dienstverlening van Data Fanatics B.V. bestaat eruit dat de offerte-aanvrager via de website een offerteaanvraag kan indienen. Deze offerteaanvraag wordt doorgestuurd naar de relevante leverancier(s), zie 3.2 sub a van dit privacy statement.

6.3. Door Data Fanatics B.V. ingeschakelde dienstverleners, zoals, maar zeker niet beperkt tot, nieuwsbriefverzenders, worden niet als derden in de zin van dit artikel beschouwd.

Artikel 7. Beveiligingsmaatregelen

7.1. Om inzage van persoonsgegevens van de offerte-aanvrager door onbevoegden te voorkomen, heeft Data Fanatics B.V. verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies van persoonsgegevens.

Artikel 8. Privacy beleid van derden

8.1. Dit privacy beleid is niet van toepassing op websites van derden, zoals social media websites, die door middel van links met de website zijn verbonden. Data Fanatics B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de wijze waarop deze omgaan met persoonsgegevens. Voor meer informatie over de wijze waarop deze derden met persoonsgegevens e.d. omgaan, dient de bezoeker het privacy beleid van de betreffende website raadt te plegen.

Artikel 9. Wijziging gegevens

9.1. Op verzoek verleent Data Fanatics B.V. aan de offerte-aanvrager toegang tot alle informatie die Data Fanatics B.V. van hem bijhoudt. Verder biedt Data Fanatics B.V. de offerte-aanvrager de mogelijkheid om eventueel onjuiste gegevens die Data Fanatics B.V. van hem bijhoudt, te laten corrigeren of verwijderen. Voor inzage in genoemde informatie of wijziging of verwijdering van de persoonsgegevens van de offerte-aanvrager, kan de offerte-aanvrager contact opnemen met Data Fanatics B.V. via het e-mailadres info@Vollediggroen.nl.

Artikel 10. Contact

10.1. Indien de bezoeker vragen heeft over het privacy statement of vindt dat de website of het handelen van Data Fanatics B.V. niet in overeenstemming is met het privacy statement, dan kan de bezoeker contact met Data Fanatics B.V. opnemen.

Artikel 11. Wijzigingen

11.1. Data Fanatics B.V. behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Wijzigingen of aanvullingen op het privacy statement worden hier gepubliceerd. Data Fanatics B.V. raadt de bezoeker aan om regelmatig het privacy statement te controleren.

Artikel 12. Cookies

12.1. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van de computer van de bezoeker. Cookies kunnen de computer van de bezoeker of de bestanden die op de computer staan niet beschadigen. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, maar slechts machines.

12.2. Data Fanatics B.V. maakt bij het aanbieden van haar elektronische diensten gebruik van de volgende cookies: Google Analytics, Facebook, Google Adwords Remarketing en Google Adwords conversie tracking.

12.3. De bezoeker heeft de mogelijkheid zijn internet browser op een dergelijke wijze aan te passen dat reeds geplaatste cookies worden verwijderd en dat het plaatsen van cookies volledig wordt geblokkeerd. Op welke wijze de bezoeker cookies kan verwijderen en het plaatsen van cookies kan blokkeren verschilt per internet browser. Voor meer informatie daarover kan de bezoeker de help-functie van zijn browser raadplegen. Het verwijderen en blokkeren van cookies kan tot gevolg hebben dat de bezoeker niet van alle onderdelen van de website gebruik kan maken.

12.4. Data Fanatics B.V. maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website door de bezoeker (met inbegrip van het IP-adres van de computer van de bezoeker) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de bezoeker de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal het IP-adres van de computer van de bezoeker niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Voor meer informatie: https://google.com/policies/privacy/

12.5. Enkel indien de bezoeker daarvoor vooraf toestemming heeft verleend, plaatst Data Fanatics B.V. cookies die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website, de levering van de online diensten of voor analyse doeleinden.

12.6. Op de website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) op Facebook. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Data Fanatics B.V. heeft daar geen invloed op. De bezoeker dient de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) raadt te plegen om te lezen wat zij met (persoons)gegevens van de bezoeker doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar Facebook en

Tevreden beleggers

Over ons

In tijden waar sparen nauwelijks tot geen rendement oplevert, neemt de vraag naar informatie over de verschillende vormen van beleggen drastisch toe. Bij Meermetbeleggen kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van verschillende type beleggingsproducten die kunnen dienen als een alternatief om meer uit je vermogen te halen. Vraag m.b.v. één simpele klik informatie aan over de producten die jou aanspreken. Zo kan je eenvoudig alle producten zelf vergelijken en de producten kiezen waar jij meer rendement mee wilt behalen.

Waarom Meermetbeleggen de beste keuze is voor jou!

Altijd een beleggingsproduct dat bij jou past

Van vastgoed tot mkb-participaties, bij Meermetbeleggen is er altijd een product dat aansluit op jouw voorkeuren.

Zowel voor de beginnende als gevorderde belegger

Ook zonder expertise ontdek je via Meermetbeleggen een passend beleggingsproduct voor jou.

Ook met een klein bedrag beleggen mogelijk

Bij ons heb je geen grote inleg nodig om te beginnen met beleggen. Je al starten vanaf €250,- per maand.

Eenvoudige meerdere producten vergelijken

Onze partners informeren je graag inhoudelijk over hun producten zodat jij kan bepalen waar je voorkeur ligt.

Met één klik meerdere informatiestukken aanvragen

Door middel van bovenstaand formulier kan je zelf bepalen over welke producten je informatie wilt ontvangen.

Altijd gratis en vrijblijvend informatie ontvangen

Alle informatie via Meermetbeleggen is geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast en kun je ongestoord oriënteren.

Hoe MeerMetBeleggen werkt

In 3 stappen op weg naar meer rendement

Stap 1

Laat uw gegevens achter

Door gebruik te maken van ons online formulier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor onze vrijblijvende service. Kies zelf de producten waarover u informatie wilt ontvangen.

Stap 2

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Van brochures tot speciale aanbiedingen, u ontvangt van ons vrijblijvend informatie over de verschillende beleggingskansen.

Stap 3

Maak meer rendement

Bepaal zelf welke beleggingskans of kansen voor u aantrekkelijk zijn en zet daarmee uw volgende stap naar meer rendement.

Heeft u vragen? Wij geven graag antwoord

Wie is Fisher Investments Nederland?

Fisher Investments Nederland is een vestiging van Fisher Investments Luxembourg, een vermogensbeheerder in particuliere handen. Wij bieden vermogensbeheerstrategieën op basis van een specifiek, op iedere individuele cliënt afgestemd beleggingsplan.

Fisher Investments Luxembourg besteedt haar portefeuillebeheertaken uit aan haar moedermaatschappij Fisher Investments, een onafhankelijke vermogensbeheerder in de Verenigde Staten met meer dan €109 miljard euro* vermogen onder beheer.

Wat zijn de kernactiviteiten van Fisher Investments Nederland?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Hoe onderscheidt Fisher Investments Nederland zich van andere vermogensbeheerders?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut

perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium,

totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Wat is de beleggingsfilosofie van Fisher Investments?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut

perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium,

totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Wie neemt de beleggingsbeslissingen over de portefeuilles van klanten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut

perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium,

totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Wie zijn de cliënten van de Fisher Group?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut

perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium,

totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Wat is de reputatie van Fisher Investments?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut

perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium,

totam rem aperiam, eaque ipsa quae

Benieuwd hoe jij meer rendement kunt behalen?

Op weg naar meer rendement:
  • Altijd een product dat bij jou past
  • Geen beleggingservaring vereist
  • Geheel gratis en vrijblijvende informatie
De eerste stap naar rendement
De eerste stap naar rendement