Meer met beleggen

8,7
276 reviews
Voor elke
type belegger
Ook met een
klein bedrag
De eerste stap
naar rendement

Kredieten

Elise van Beek | 20/07/2022 | Advertorial

Maak gebruik van de historische lage rente

De persoonlijke rente is momenteel historisch laag met een rente vanaf 3,5%. Wanneer je nu voor deze lage rente kiest, dan zal deze ook de gehele looptijd zo blijven. Zodra de rente zal stijgen hoef je dus geen zorgen te maken dat je lening duurder wordt.

Wat is een persoonlijke lening?

Wanneer je gebruik wil maken van een persoonlijke lening, dan wordt het bedrag dat je leent direct op je rekening gestort. Je spreekt van tevoren af wat je gaat betalen, tegen welke rente te zult gaan lenen en hoe lang je over de betaling dient te doen. Tevens is het mogelijk om de looptijd van deze persoonlijke lening te verkorten door middel van extra boetevrij in te lossen op je lening.

Waarom is een doorlopend krediet interessant?

Een groot voordeel van het kiezen voor doorlopend krediet is dat het flexibel is. Je kunt het hele kredietbedrag, binnen de afgesproken kredietlimiet, in verschillende keren opnemen en je kunt het afgeloste deel ook weer opnieuw opnemen. De rente die je betaald geldt alleen over het deel dat je hebt opgenomen, niet over het hele bedrag dat je hebt opgenomen.

Bij een persoonlijke lening staat deze rente dus vast, bij een doorlopend krediet kan de kan deze nog stijgen of dalen.

Wanneer welke lening kiezen?

Wanneer je van tevoren moeilijk kunt inschatten hoeveel geld je nodig zal hebben, is het aan te raden om voor een doorlopend krediet te kiezen. Bijvoorbeeld bij de verbouwing van je woonhuis. Je neemt dus het bedrag op dat je nodig denkt te hebben en lost dit weer geleidelijk af. Met deze flexibele lening geef je het beschikbare geld binnen het kredietlimiet vaak stapsgewijs uit.

Op zoek naar de meest voordelige lening?

Wij van Finkers Kredieten vergelijken geheel gratis en vrijblijvend alle partijen uit de markt voor je. 

  • Gegarandeerd de laagste maandlasten
  • Eenvoudig zonder boete oversluiten
  • Bepaal zelf je gewenste looptijd
  • Binnen 1 dag weten wat jij kunt lenen
  • Wij respecteren uw privacy

Op zoek naar de meest voordelige lening?

Wij vergelijken geheel gratis en vrijblijvend alle partijen uit de markt.

  • Gegarandeerd de laagste maandlasten
  • Eenvoudig zonder boete oversluiten
  • Bepaal zelf je gewenste looptijd
  • Binnen 1 dag weten wat jij kunt lenen
  • Wij respecteren uw privacy

Een doorlopend krediet aanvragen, wat zijn de stappen?

Elke situatie vraagt weer voor een andere vorm van lening. Het liefste wil je natuurlijk een lening die goed aansluit op jouw situatie en een lage rente heeft. Onze adviseurs geven je graag kosteloos en vrijblijvend een persoonlijk advies.

Stap 1:

Bepaal welk bedrag je wil lenen of oversluiten.

Stap 2:

Geef de reden door van je aanvraag. Dit kan een nieuwe lening zijn, maar ook een lening oversluiten, een extra lening.

Stap 3:

Wij horen graag wat meer informatie over je situatie. Over bijvoorbeeld je dienst verband, en kunnen je zo een beter advies over de lening bieden.

Stap 4:

Een van onze adviseurs zal telefonisch contact met je opnemen om je gegevens te checken zodat we tijdens een vrijblijvend advies gesprek je aanvraag beter kunnen afstemmen op je wensen en behoeftes. Je krijgt van ons een best passende offerte.

Stap 5:

Je ontvangt het geld op je rekening. Wij handelen alles kosteloos voor je af zodat jij binnen het afgesproken termijn het geld op je rekening ontvangt.